Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, kendi kızının nikahını kıydı.Başkan Gökçe kendisi için farklı bir durum olduğunu belirterek mutlu olduğunu belirtti.

Selahatdin-Fatma Gökçe çiftinin kızları Rümeysa ile Şaban-Yüksel Günay çiftinin oğulları Yunus’un, Kocaaliler Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılan nikah merasimi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı aynı zamanda Rümeysa’nın babası Selahatdin Gökçe, kızının nikah işlemlerini yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Nikah töreni esnasında heyecanlanan Başkan Gökçe, gençlerinin mutluluğa imza attığını belirterek evlilik cüzdanını kızına verdi.

Kendisi için farklı bir an yaşadığını söyleyen Başkan Gökçe,nikah işlemlerinin ardından cübbeyi çıkartarak yaptığı konuşmada “Biraz önce belediye başkanı olarak nikahı kıydım. Ama şimdi kız babası olarak konuşuyorum.Bu tür merasimler her babaya nasip olmaz. Şükürler olsun bize nasip oldu.Biz elimizden geldiğince evlatlarımızı büyüttük. Bundan sonrası evlatlarımızın elinde. Vatanını,milletini seven dinine bağlı evlatlar yetiştirmeyi gençlerimize de tavsiye ediyorum. Allah onları mesut etsin” ifadelerini kullandı.

İŞTE O ANLAR