Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, beraberinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferit Çelikbaş, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, CHP Bucak Belediye Meclis Üyesi Recep Mutlucan gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz sahibi Ömer Özdoğan ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Çubuk, Başkan Ercengiz ve beraberindekileri karşılayarak ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetleri dile getirdiler.

Ağustos ayında günlük yayın hayatına geçen GazeteBU  için hayırlı olsun dileklerini ileten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, her geçen gün büyüyen ve gelişen Burdur ve ilçelerinde gençlerin iş hayatına atılımlarının büyük etkisi olduğunu söyleyerek “GazeteBU gazetesinin günlük yayın hayatının hayırlı olmasını diliyorum. Doğru, dürüst, tarafsız basın olan GazeteBU ailesine başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.

“KÖYDE-KENTTE VATANDAŞIMIZIN DERDİ BİZİM DERDİMİZ”
Burdur Merkez dışına çıkarak ziyaretlerde bulunduğunu belirten Başkan Ercengiz, “Burdur dışına çıkarak ilçelerimizi, köylerimizi hatta mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşımız ile hasbihal edip sorunlarını dinliyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda çözümü olacaklara çözüm, çözülmesi gerekenleri de ilgili birimlere aktarıyoruz. Köyde kentte, vatandaşımızın derdi bizim derdimiz. Her zaman yanlarındayız, olmaya da devam edeceğiz.”dedi.

“VATANDAŞ EKONOMİK AÇIDAN BÜYÜK SIKINTI ÇEKİYOR”
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşın ekonomik açıdan büyük sıkıntı çektiğini gördüğünü söyleyen Başkan Ali Orkun Ercengiz, “Türkiye genelinde olduğu gibi ilimiz ve ilçelerinde de vatandaş ekonomik açıdan büyük sıkıntı çekiyor. Üretici artan maliyetler karşısında üretmekte zorluk çekiyor, esnaf sattığı malın yenisini rafına koyamıyor, çiftçi tarlaya ekecek tohumu ve gübreyi temin edemiyor.” dedi ve her şeyin ateş pahası olduğunu, iktidarın bütün bunları görmezden ya da duymazdan geldiğini ifade etti.