Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sanayi sitesi esnaflarını ziyareti esnasında ilginç diyologlar da yaşandı.
Bucak sanayisinin, ilçemizin geçmiş yıllarda adının duyulmasında en önemli etkenlerden birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Emrullah Ünal "Sanayimizde el emeği, göz nuru işçiliklerini konuşturan ve alın teri ile evine ekmek götüren esnaflarımızın her zaman yanındayız. Gidemediğimiz yer bizim değildir. Bu bağlamda bugün sabah simidimizi pohaçamızı aldık ve sanayi esnafı vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Sobanın üzerinde kaynayan sıcacık çayımızı içerek, esnaflarımızın dertlerini dinledik hasbihal ettik. Sanayimizin güzide esnaflarından Mehmet Ali Araç ağabeyimizi de ziyaret ederek gönlünü aldık. Uzun zamandır  iş yerine siyasetçi uğramıyormuş. Yıllar sonra dükkanına gelen 2. siyasetçinin biz olduğunu söyledi. Biz de bundan sonra daha sık kendisini ziyaret edip o güzel çaydan içerek hoş sohbetine dahil olacağız. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyorum"dedi.

Bucak sanayi sitesinde yıllardır esnaflık yapan Mehmet Ali Araç " Siz benim dükkanıma gelen 2. siyasetçisiniz. Ben burada yıllardır esnaflık yapıyorum. Bucak çok siyasetçi gördü geçirdi. Ama hiçbiri beni görmedi. İş yerimde Başkanım ve ekibi ile birlikte kahvaltı yaptık. Çayımızı içtik. Sanayi esnafı zor şartlar altında çalışan emekçilerdir. Bu emekçileri unutmamak gerekir. Sadece oy istemek için değil, her zaman vatandaşla iç içe olan  Emrullah Başkan'ıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum uzun bir aradan sonra işyerimde bir siyasetçi görmek beni mutlu etti" dedi.
ÖZEL HABER: Doğan ŞAHİN