Burdur genelinde fiziki ve fiili olarak faaliyetlerini devam ettiren Burdur ili Ziraat Odaları teşkilatlanma yapısının son aşaması olan Burdur İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu üyeleri olarak kendi içerisinden 1 Başkan, 1 Başkan Vekili ve Sekreter üyesini seçti.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal ÖZEL,Burdur Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı görevine seçildi. Başkan Vekilliğine ise Karamanlı Ziraat Odası Başkanı Hasan GÜZ seçilirken, Sekreterliğe ise Çavdır Ziraat Odası Başkanı Mehmet CEYLAN seçildi. Burdur Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu, Burdur Ziraat Odaları Başkanı Bilal ÖZEL başkanlığında Gölhisar‘da ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Ev sahipliğini Gölhisar Ziraat Odası Başkanı Rıza ŞENOL'un yaptığı toplantı sonrası ziyaretler;Başkan Bilal ÖZEL ve beraberinde kurul üyeleri Karamanlı Ziraat Odası Başkanı Hasan GÜZ, Çavdır Ziraat Odası Başkanı Mehmet CEYLAN, Ağlasun Ziraat Odası Başkanı Ali UĞUR,Gölhisar Ziraat Odası Başkanı Rıza ŞENOL, Tefenni Ziraat Odası Başkanı Ünal ATALAY‘dan oluşan heyetGölhisar‘ın yerel yöneticileri ve idarecilerini ziyaret etti. Ziyaretlerine Gölhisar ilçe Kaymakamı Mustafa Ünver BÖKE ile başlayıp, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim SERTBAŞ ve sonrasında Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin ÖZARSLAN ile devam etti.

Burdur Ziraat Odalarının başarılı işlere imza atacağı inancı ve temennisiyle başta Burdur Ziraat Odaları İl Başkanlığına seçilen Bilal ÖZEL‘e ve diğer Ziraat Oda Başkanlarına ve tüm çiftçi camiasına hayırlı olmasını dileriz.