Hacı Ali Civan; “1.Gruptaki Kooperatifimiz 2019 Yılında 50 Milyon TL. Kredi Kullandırmıştır.”
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ali Civan Bucak Basını ile öğle yemeğinde buluştu.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ali Civan basın mensuplarına kooperatifin kullandırdığı krediler ve kooperatifin durumunu anlattı.
Başkan Hacı Ali Civan yaptığı bilgilendirmede; “S.S Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak 2019 yılında Bucak Esnaf ve Sanatkarına 50.000.000,00 TL kredi kullandırılmıştır.Genel merkezimiz TESKOMB’un,Hükümetimiz ve T.Halkbankası ile yürüttüğü çalışmalar neticesinde şu an yıllık %4,5 faiz oranı ile kredi kullandırılmaktadır.Bu kredi 200.000 TL limit 60 aya kadar vadeli aylık, 3 aylık, 6 aylık ödeme seçenekleri ile kullandırılmaktadır.
Kooperatifimize kayıtlı toplam 1836 ortağımız bulunmaktadır. 887 aktif ortağımız vardır.Bu ortaklarımızın üzerinde toplam 81.000.000,00 TL kredi bulunmaktadır. Ortaklarımızın düzenli ödemelerinden dolayı bölge genelinde en üst grup olan 1. Grupda bulunuyoruz.
 Biz Yönetim olarak seçildiğimiz ilk günden itibaren Bucak Esnaf ve Sanatkarınahizmet etmeye, her türlü ihtiyacını karşılamaya gayret ettik bundan sonra da yardımcı olmaya devam edeceğiz. Hiçbir esnafımızı kredi için gerekli şartları yerine getirdiğinde geri çevirmedik elimizden gelen desteği sağladık. Esnafımızın hep yanında olmaya çalıştık.
Ben buradan sizin aracılığınız ile şahsım ve S.S Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu adına tüm Bucak Esnaf ve Sanatkarına Teşekkür ediyorum. Bizim kapımız ihtiyacı olan Tüm esnaflarımıza sonuna kadar açıktır.”dedi.
Başkan Hacı Ali Civan, Esnaf ve Sanatkarların işlerini büyütme noktasındaki en büyük destekçisi olan Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin her zaman esnafa ve sanatkara destek olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.