1977'deki ölümünden önce Westgate Las Vegas Resort & Casino'da 636 kez sahne alan Elvis Presley'den sonra, 70'lerin efsanesi Barry Manilow geçtiğimiz hafta sonu aynı mekânda 637. gösterisini gerçekleştirerek bir rekor kırdı. Barry Manilow, "Copacabana", "Mandy" ve "Can't Smile Without You" gibi hitleriyle tanınan bir sanatçıdır ve bu rekor performansında sahneye, Elvis Presley'e ithafen kırmızı bir ceket giyerek ve Elvis'in ikonik TCB şimşek logosunu koluna dikerek çıktı. Ayrıca, Manilow Kral'a saygı göstererek "Hound Dog" şarkısını da seslendirdi.

Manilow sahneye çıktığında hayranlarına, "Rekor kıran hafta sonumuza hoş geldiniz!" şeklinde seslendi. NPR, hem Manilow'un hem de Elvis'in rekorunun, Donny ve Marie Osmond tarafından 11 yıl boyunca 1.730 gösteriyle kırılan Vegas tarihinin en uzun süreli konser rekorunun yanında daha mütevazı kaldığını belirtiyor. Ancak Manilow, 2024 yılına kadar daha fazla gösteri yapacağını duyurarak bu rekoru yakalamaya çalışabilir.

Ayrıca, New York Post, Manilow'un yirmi yıllık bir çalışmanın ardından Broadway'e getirdiği "Harmony" müzikalinin ön gösterimlerinin 18 Ekim'de başlayacağını ve açılış gecesinin 13 Kasım olarak planlandığını bildiriyor.