Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Isparta Genel Sekreteri Volkan Güler, Burdur İl Koordinatörü Yücel Yıldırım, Uzman Mustafa Yüce ve Uzman Hasan Yüksek ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Başkan Meçikoğlu, özellikle KOBİ’lerin ihracatının arttırılması konusunda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile proje işbirlikleri yapmayı istediklerini belirtti. İşletmelerin, sadece yerel ve bölgesel değil, ulusal desteklerden de yararlanmalarının sağlanması için çalışma planlandığını ifade ederek, her zaman olduğu gibi, Üyelerimizin ve Bucak Organize sanayi Bölgesinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda, İlçemizin kalkınması ve gelişmesi adına, yeni projelere imza atmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; İlçemizin gelişimine verdikleri desteklerden dolayı tüm sektör çalışanları adına Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yetkililerine teşekkür etti.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı’da hazır bulundu.