Söz yazarı ve oyuncu Aysel Gürel'in anısına çekilmesi planlanan 'Aysel' adlı film, Müjde Ar ile yapımcı firma arasındaki anlaşmazlık sebebiyle ikinci kez iptal edildi. Daha önce Aysel Gürel'in hayatını konu alan "Aysel-Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam" adlı film de BKM tarafından çekilemeden önce rafa kaldırılmıştı.

Gönül Aysel Gürel'in anısına çekilmesi planlanan film, şair, söz yazarı, oyuncu ve edebiyat öğretmeni olan Gürel'in hayat hikayesini ele alacak olan 'Aysel' adlı sinema filmi, Müjde Ar ile yapım şirketi arasında yaşanan anlaşmazlık sebebiyle rafa kaldırıldı. Filmin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu üstlenirken senaryosunu Aysel Gürel’in kızı Müjde Ar yazmaktaydı.

Müjde Ar

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, Sev Yapım tarafından üstlenilecek olan "Aysel" filminde Miray Daner'in başrolde yer alması planlanmış, ayrıca filmin kadrosunda Sezen Aksu'yu da Gonca Vuslateri'nin canlandıracağı söylenmişti. Bu gelişme, daha önce BKM'nin çekeceği "Aysel-Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam" adlı filminin çekilemeden iptal edilmesinin ardından yaşanan ikinci film iptali oldu.

Kaynak: Evrim Tuna Şahin