Edinilen bilgilere göre olay, dün saat 14.00 sularında Aksu ilçesine bağlı Karaöz Mahallesi’nde meydana geldi. Bir aracın içinde bulunan 5 kişi arasında iddiaya göre, kumar yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.K. yanındaki tabancayla ateş açtı. Vücuduna mermi isabet eden Güloluk Mahalle Muhtarı Mahmut Şimşek ile İbrahim Topdemir, oğlu Galip Topdemir ve Halil Ülkü yaralandı. A.K. olayın ardından araçtan inerek uzaklaştı. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler yaptıkları incelemede Mahmut Şimşek, İbrahim Topdemir ve Galip Topdemir’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan Halil Ülkü ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

‘BORCUMU ÖDEYECEĞİM” DİYE ÇAĞIRMIŞ

Cinayetle ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. A.K.’nin, borcu olduğu Mahmut Şimşek, İbrahim Topdemir ve Galip Topdemir’i “Borcunuzu ödeyeceğim” diyerek olay yerine çağırdığı öğrenildi.

Mahmut Şimşek, İbrahim Topdemir ve Galip Topdemir’in hafif ticari araçla olay yerine gelerek A.K. ile buluştuğu, çıkan tartışmada A.K.’nin tabancayla 3 kişiye ateş açıp, kaçtığı öğrenildi.