Kaza, Işıklı Bulvarı'nda meydana geldi. Minibüs sürücüsü M.Ş., Ayça Ölmez'in kullandığı motorlu bisiklete arkadan çarptı ve bu çarpışma sonucunda Ayça Ölmez yola savruldu.

Olayı görenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri ve polis olay yerine gelerek ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve Ayça Ölmez'i Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Aydın'da Elim Kaza Genç Kız Hayatını Kaybetti (2)

Ancak tüm müdahalelere rağmen genç kız kurtarılamadı. Ayça Ölmez'in aslen Muğla'nın Datça ilçesinden olduğu ve Aydın'da ADÜ Maliye 2. sınıf öğrencisi olduğu biliniyor.

Genç kızın ani ölümü ailesi, yakınları ve çevresindeki insanlar için büyük bir üzüntü sebebi oldu. Kazanın ardından minibüs sürücüsü M.Ş. gözaltına alındı ve yapılan muayene sonucunda alkollü olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen M.Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın'da Elim Kaza Genç Kız Hayatını Kaybetti (1)

Ayça Ölmez'in cenazesi, Datça Kızlan Mahallesi'ndeki baba evinde helallik alındıktan sonra mahalle camiine getirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen cenaze namazının ardından genç kız, mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.