Bucak Belediyesi Oğuzhanspor taraftar grubu Aşk-ı Bucak taraftarları transfer dönemi ile ilgili olarak açıklama yaptı.

İşte Açıklama;
" Transfer Sezonu Hakkında
2022-2023 sezonu amatör lig ara transfer dönemi bilindiği üzere başladı.
Yıllardır ilimizi üst ligde temsil etmiş olan, futbolun parlayan yıldızı Oğuzhanspor'umuzun şuan bulunduğu ligi hak etmediği gerek yönetim kurulumuz gerekse de futbolla ilgili ilgisiz tüm Bucak kamuoyu tarafından bilinmektedir.
Bu zamana kadar devre arası transfer dönemi işaret edildiği için hem tribünde hem de sosyal medyada sessiz kaldık. Oğuzhanspor'umuzun hak ettiği profesyonel ligler için basamak olan bölgesel amatör lige çıkabilmek için son virajdayız. Her ne kadar lig maçlarında istediğimiz skorlar alınıyor gibi gözükse de mevcut kadronun play off ve play out maçlarında istediğimiz sonuçları alamaması endişesi içerisindeyiz.
Yönetimimizin takımımızı üst lige taşıyacak kadro için en doğru transferleri yapacağına inancimiz tamdır.
Ligin ikinci yarısında tüm Bucak halkının heyecanını geri getirecek, ligimizde ses getirecek transferler yapılacağına umudumuz artarak devam etmektedir.
Yaklaşan seçimler öncesi grubumızda, bölgesel amatör lige yükselmeyi seçim yatırımı olarak gören yöneticiler olduğu dedikoduları artarak devam ederken, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu, bizim ve bizim gibi düşünen binlerin de siyasi görüşünün Oğuzhanspor olduğunun altını çizerek transfer adımlarını beklemekteyiz.
- Aşk-ı Bucak" şeklinde paylaşımda bulundular.