Aşk-ı Bucak tarafından yapılan açıklamada;

"Ligin başlangıcından itibaren şahit olduğumuz kirli ve mide bulandırıcı işlerinize göz yumduk, bir şekilde katlandık.

Artık bu komplolarınıza susacak sabır bizde kalmadı. Bilindiği üzere her sene olduğu gibi ve sezon başında açıklanan statüdeki gibi ligi ilk 4 sırada bitiren takımlar kendi aralarında bir iç saha bir deplasman olmak üzere maçlar oynar. Ama ne hikmettir ki bu yıl dere geçerken eşek değiştirilmek isteniyor.

Kulübümüz hariç diğer 3 takım maçların Burdur Gazi Atatürk Stadı’nda oynanması için Burdur ASKF’ ye baskı yapmakta ve yine ilginçtir ki ASKF de bunu desteklemektedir. Gerekçe olarak Burdur takımlarının deplasman masraflarını karşılayacak maddi imkanlarının olmadığı öne sürülmüştür, şimdi soruyoruz; takımımız Burdur’daki deplasmanlara bedava mı gidiyor? Bir başka gerekçe olarakta Bucak’ta güvenlik zaafiyeti olacağını öne sürmektedirler. Anlam veremedik.

Bu stadda bir maçta deplasman dahil 10.000 kişi maç izledi ve bir kişinin burnu kanamadı. Tüm çabalarınız ve açıklamarınız boşadır. Bunun adı düpedüz Bucak’a gelme korkusudur!
Bir başka sitemimizde seçilmişlere ve siyasileredir. Biz futbolumuza hiç bir zaman siyasetin bulaşmasını istemedik, ancak karşımızda bunca art niyetli güruhun çirkin çabaları varken şehrimizin mülki amirleri duruma sessiz kalmamalıdır, sahipsiz kimsesiz bırakılmamalıdır. OĞUZHANSPOR arması yalnızca seçimlerde takılabilecek bir parti bayrağı değildir!