EMNİYET EKİPLERİPDEN HIRSIZLIK OPERASYONU: 4 ŞAHIS TUTUKLANDI
Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Bucak İlçesinde meydana gelen Motosiklet ve Elektrikli Bisiklet Hırsızlıkları ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda;
02.12.2022 günü olayın şüphelileri olduğu tespit edilen (Y.D.), (B.S.), (K.S.Ö.), (R.K.), (Y.Ö.) isimli şahıslar yapılan çalışmalar ve fiziki takip sonucu yakalanmıştır.
Şüphelilerin ikametlerinde ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda;
• 8 adet Farklı marka ve modellerde motosiklet,
• 6 adet elektrikli bisiklet
• Parçalanmış vaziyette farklı marka ve modellerde çok sayıda motosiklet parçaları
• Elektrikli bisiklet aküsü ve parçaları ele geçirilmiştir.

Ayrıca şüphelilerin çalmış olduğu malzemeleri sattıkları tespit edilen (U.D.), (S.A.), (A.A.) isimli şahıslar hakkında Suç Eşyasının Satın Alınması suçundan adli işlem yapılmıştır.
04.12.2022 günü Adli Makamlara çıkarılan şüphelilerden (Y.D.), (B.S.), (K.S.Ö.), (R.K.) isimli şahıslar tutuklanmış, (Y.Ö.) isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest kalmıştır.
Yapılan çalışmalar neticesinde şüphelilerden ele geçirilen Motosiklet ve Elektrikli Bisikletler sahiplerine teslim edilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.