500 Bin Liralık Sergen Yalçın Sorusu Yarışmaya Damga Vurdu 500 Bin Liralık Sergen Yalçın Sorusu Yarışmaya Damga Vurdu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıtları 1 Temmuz 2024 tarihinde başladı ve 5 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek. Bu tarihler arasında AÖF öğrencileri ve diğer yükseköğretim kurumlarında okuyan öğrenciler, yaz okulu için ders seçimi ve kayıt işlemlerini tamamlayabilecekler.

Ders Seçimi ve Kayıt Nasıl Yapılır?

AÖF yaz okulu kayıtları için adayların şu adımları takip etmesi gerekiyor:

  1. Ders Seçimi: Adaylar, aof.anadolu.edu.tr adresinden "Öğrenci İşlemleri" menüsüne girerek "Kayıt İşlemleri" seçeneğine tıklayabilirler. Açılan ekrandan "Ders Seçimi" seçeneğini seçerek almak istedikleri dersleri seçebilirler.
  2. Kayıt Onayı: Ders seçimi tamamlandıktan sonra adaylar, seçtikleri derslerin doğruluğunu kontrol etmeli ve "Ders Seçim Onayı"nı vermelidirler.
  3. Ödeme: Adaylar, seçtikleri derslerin ücretini Ziraat Bankası'nın herhangi bir şubesinden T.C. kimlik numaralarını, adlarını ve soyadlarını belirterek veya internet bankacılığı, sanal POS ve bankomatlar aracılığıyla ödeyebilirler. Ödemeler Kurum ödemelerinden veya ATM'lerden yapılmalıdır. EFT/Havale yapılmamalıdır.
  4. Kayıt Onayı: Ödemeyi tamamlayan adayların yaz okulu kayıt onayı sistem tarafından otomatik olarak verilecektir.

Sınav Tarihleri:

AÖF yaz okulu sınavları 17 Ağustos 2024 tarihinde yapılacaktır.

Önemli Bilgiler:

  • Kayıt ücreti tutarları seçilen derslere göre farklılık göstermektedir.
  • Kayıt onayı verilen dersler için sistemde daha sonra değişiklik yapılmasına izin verilmeyecektir.
  • 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında hayatını kaybedenler, malüller ve 1005 sayılı İstiklal Madalyası verilmiş olanların çocuklarından ve Devlet Burslusu öğrencilerden "Yaz Okulu Öğrenim Ücreti" tutarı tahsil edilmeyecektir.

Kaynak: samimihaber