Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında 20 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 19.00'da Antalya'da karşılaşacak. Zorbay Küçük'ün yöneteceği maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.
 

Antalyaspor-Galatasaray muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Bünyamin, Ömer Toprak, Veysel, Güray, Saric, Erdal, Jehezkel, De Streek, Larsson, Buksa

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Ndombele, Barış Alper, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Tarihçe ve istatistikler

Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 54 kez rakip oldu. Sarı-Kırmızılılar 33 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar ise 7 defa rakibini mağlup etti. 14 mücadelede ise taraflar eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın 104 golüne, Antalyaspor 48 golle karşılık verdi.

Galatasaray'ın son 6 maçlık yenilmez serisi

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 6 maçtan 3 puanla ayrıldı. Sezona Kayserispor beraberliği ile başlayan Sarı Kırmızılılar daha sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor ve MKE Ankaragücü'nü mağlup etti.

Kerem Aktürkoğlu'nun form grafiği

Bu sezon 7 Süper Lig maçında 3 gol 5 asist yapan, Avrupa'da ise 8 maçta 2 gol 2 asistle oynayan Kerem Aktürkoğlu, toplamda 5 gol ve 7 asistle, 12 kez skora katkı yaptı. Sarı-Kırmızılı ekibin tüm maçlarında forma giyen 24 yaşındaki hücum oyuncusu, Antalyaspor deplasmanında da son haftalardaki formunu taçlandırmanın hesapları içinde.

Okan Buruk-Nuri Şahin rekabeti

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin bugüne kadar 2 kez karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon oynanan bu müsabakalardan Buruk, 2-1 ve 1-0'lık skorlarla sahadan galip ayrıldı.

Antalyaspor'un hedefi Avrupa

Samsunspor ve İstanbulspor galibiyetleriyle çıkışa geçen Antalyaspor, Galatasaray maçından da puan alarak yenilmezlik serisini sürdürmenin planlarını yapıyor. Takımın teknik patronu Nuri Şahin, bu sezonki hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirterek, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Kulüp başkanı Sabri Gülel de “Antalyaspor olarak iyi işler yapıyoruz, yapacağız. Hocamızla gurur duyuyoruz” diyerek, Nuri Şahin'e olan güvenini dile getirdi.

Antalyaspor - Galatasaray Canlı İzle

Antalyaspor - Galatasaray canlı izlemek için tıklayın...

Trendyol Süperlig maçları devam ediyor. Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki; Antalyaspor - Galatasaray , maçı saat kaçta? Hangi kanalda CANLI yayınlanacak?