Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kayıp Genç Kızın Ailesine Mektup Yazdığı Belirlendi
Kayıp Genç Kızın Ailesine Mektup Yazdığı...
17:13Çivril’de Çalışmaya Gelen İşçi Hayatını Kaybetti
Çivril’de Çalışmaya Gelen İşçi Hayatını...
16:41Motosiklet Denetiminde 342 Araç İncelendi, 44’üne Ceza Uygulandı
Motosiklet Denetiminde 342 Araç İncelend...
15:31Yeşilova Belediyesi’ne Yeni Cenaze Aracı
Yeşilova Belediyesi’ne Yeni Cenaze Aracı
Manavgat Belediyesi, Belediye Başkan Vekili ve Belediye Başkan Yardımcılarının isimleri kullanılarak vatandaşların telefonla aranıp, "öğrencilere kırtasiye yardımı yapılacağı" bahanesiyle bağış talep edildiğine yönelik şikayetler üzerine kamuoyunu bilgilendirdi.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, Başkan Vekili ve Başkan Yardımcılarının hiçbir şartta vatandaşlardan bireysel olarak bağış veya maddi destek talebinde bulunmasının mümkün olmadığı vurgulandı. Açıklamada, "Vatandaşlarımızdan ricamız, bu tür dolandırıcılık girişimlerine kesinlikle itibar etmemeleri, benzer bir durumla karşılaştıklarında derhal kolluk kuvvetlerine ve belediyemize başvurmalarıdır" ifadelerine yer verildi.
Manavgat Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için söz konusu kötü niyetli girişimlerin takipçisi olacağını ve gerekli tüm hukuki süreçleri işleteceğini açıkladı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir