Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen Salep etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Kültür Merkezi girişinde katılımcılara meşhur Bucak Salebi ikram edildi. Bucak’ın yöresel ürünlerinin yer aldığı stantlar katılımcılardan büyük ilgi gördü. Programa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahaddin Gökçe, BUGİAD Başkanı Mehmet Ak, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Geleneksel 2. Bucak Salebi Şenliği’nde Bucak Gençlikspor Kulübü Halk Oyunları grubu yöresel oyunlar sergiledi. Programda konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Dernekler toplumların ve ülkelerin kalkınmasında büyük rol üstlenir” dedi. Derneklerin topluma sağladığı katkılardan bahsetti. Bucak’ın birçok sanayi ve ticaret alanında merkez konumunda olduğunu ifade etti. Konuşmasının ardından Başkan Uysal, başarılı iş insanlarına plaket verdi. Türk Halk Müziği Sanatçısı Akdeniz’in Kızı Özlem Şahin ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatih Burdurlu sahne aldı. Özlem Şahin ve Fatih Burdurlu birbirinden güzel yöresel türküleri, Bucaklılar için seslendirdi, katılımcılar oyun havaları ile coştu.

Programa katılan ve burada konuşma yapan Kocaaliler Belediye Başkanı Selahaddin Gökçe, geceyi organize eden dernek yönetimine teşekkür etti. Başarılı İş İnsanlarına plaketlerini verdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, programı düzenleyen Dernek Başkanı Mehmet Ak ve dernek yönetimine teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin farklı kültürlerin kaynaşmasına, birbirine yaklaşmasına vesile olduğunu, yarınlara ulaşmada güç olduğunu belirtti ve alanında başarılı firmalara plaketlerini verdi. Program sonunda katılım sağlayan protokol üyelerine ve sahne alan sanatçılara çiçek takdim edildi. BUGİAD tarafından organize edilen Geleneksel 2. Bucak Salebi Şenliği, renkli görüntülerle sona erdi.