Kızılay Meydanın'da hizmet veren bu Togg T10X marka otomobil, Motosikletli Polis ekipleri tarafından kullanılıyor ve vatandaşlar arasında büyük ilgiyle karşılanıyor.

Ankara’da dikkat çeken polis teşkilatı

Ankara'nın sokaklarında güvenliği sağlamak için hareket eden bu özel araç, polis teşkilatının modernizasyon çabalarının bir parçası olarak dikkat çekiyor. Togg'un polis aracı olarak kullanılması, teknoloji ile güvenlik güçlerinin güçlü bir birleşimini temsil ediyor. 14 Eylül 2023 tarihinde yapılan güncellemeyle sizlere aktarılan bu bilgiler doğrultusunda, Ankara'da Togg'un polis aracı olarak kullanımı büyük bir heyecan yaratıyor.

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili olan Togg, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından da kullanılıyor.
Ankara’da, Motosikletli Polis ekiplerine tahsis edilen 06 A 00006 plakalı Togg T10X marka
otomobil, Kızılay Meydanı’nda görev yapıyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören otomobil, bazı
kişilerin Togg ile fotoğraf çekmesine de sebep oluyor. Togg’un yerli üretimi ve yerel polis teşkilatında
kullanılması, vatandaşlar arasında heyecan yaratmış durumda.

togg-02-cpwPtogg-02-cpwP

İstanbul'da da görev yapacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Türkiye'deki ilk Togg marka polis aracını kendi kullandığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne hizmet verdiği öğrenildi. Soylu, aracın plakası 34 A 1453 olan bu özel araçla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Yerli ve Milli Gururumuz #TOGG, Emniyet'imize #YakıştıMıYakıştı" ifadelerini kullandı.

Bu olay Türkiye'deki Togg marka polis aracının ilk kez kullanılması ve İçişleri Bakanı tarafından bizzat kullanılması açısından büyük bir önem taşıyor. Togg marka aracın polis konvoyuna eskortluk etmesi, yerli üretimin desteklenmesi ve milli gururun vurgulanması açısından da dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.