Ankara'da 17 Ocak Çarşamba hangi ilçelerde su kesintisi olacak? Yapılan kesintiler ne kadar sürecek? İş detaylar…

ASKİ tarafından kesintinin yapıldığı bölge ve kesinti süreleri şu şekilde açıklandı;

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) tarafından yapılan açıklamaya göre, Yenimahalle ilçesi Yakacık Mahallesi 3574 Sokak içerisinde meydana gelen 100 mm çapındaki PVC şebeke hattı arızası nedeniyle 17 Ocak 2024 tarihinde saat 10:00’dan itibaren su kesintisi uygulandı. Arızanın tamirinin saat 16:00’da tamamlanması planlandı. Su kesintisinden Yakacık Mahallesi 3574 Sokak ve civarı etkilendi.

Çankaya ilçesinde ise Üniversiteler Mahallesi 1613 Sokak ile İhsan Doğramacı Bulvarı köşesinde 100 çelik boru arızası meydana geldi. Bu arıza nedeniyle 17 Ocak 2024 tarihinde saat 12:00’den itibaren su kesintisi yapıldı. Arızanın tamirinin saat 16:00’da bitirilmesi öngörüldü. Su kesintisinden Üniversiteler Mahallesi tamamı ve Beytepe Mahallesi üst kodları etkilendi.

ASAT, vatandaşlardan mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri almalarını ve su kesintisi sonrasında musluklardan kısa süreliğine bulanık su gelebileceğini hatırlattı. ASAT, arızaların giderilmesi için ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını belirtti.

Editör: Ömer Özdoğan