Hindistan'ın en zengin ailelerinden biri olan Ambani ailesi, oğulları Anant Ambani'nin düğünü için 100 milyon dolarlık bir bütçe ayırdı. Düğünde dünyaca ünlü isimler sahne alacak ve 2500 ayrı menü hazırlanacak.

Düğünde, Rihanna ve illüzyonist David Blaine'in performans sergileyeceği belirtildi. Düğüne Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Ivanka Trump gibi dünyanın en zengin ve en güçlü isimleri de katılacak. Bollywood'un ünlü isimlerinin de yer alacağı düğünde konuklar için 2500 ayrı menü hazırlanacak.

Hindistan Dunyanin En Pahali Dugunu

Ambani ailesi, 2018'de kızları Isha Ambani'nin düğününde de benzer bir organizasyona imza atmıştı. Beyoncé'nin sahne aldığı düğüne İtalya'nın Como Gölü'nde ve Hindistan'da resepsiyonlar düzenlenmiş ve bu düğün Hindistan'ın en pahalı düğünlerinden biri olarak tarihe geçmişti.

Hindistan'da düğünlere harcanan para her yıl artıyor ve bu sektör ülkenin dördüncü en büyük endüstrisi haline geliyor. Bu durum, Hindistan'ın ekonomik büyümesi ve lüks tüketimdeki artışın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ