AK Parti Genel Merkez Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi  Av. Abdurrahim Fırat, Bucak ilçesine gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. MKYK Üyesi Fırat'a Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İlçe KoordinatörüTuran Yurduşen,İl Başkan Yardımcısı Kaya Çelik, İlçe Başkanmız Mustafa Oğuz, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Gençlik Kolları Başkanı Osman Şahan, Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Ak Partili Heyet, ilk olarak Ak Parti Bucak İlçe Teşkilat Binası'nda partililerle buluştu. Daha sonra Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ı makamında ziyaret eden heyet, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamlarında ziyaret etti.
Karayvatlar Mahalle Muhtarı Mehmet Ergit ve Yeni Mahalle Muhtarı Abdurrahman Demir'i muhtarlık bürolarında ziyaret eden heyet, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.
Bucak Belediyesi İftar Çadırı'nda vatandaşlarla birlikte iftar yaparak oruçlarını açan heyet, teravih namazını da Oğuzhan Camii'nde kıldı.

AK Parti Genel Merkez Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi  Av. Abdurrahim Fırat, Bucak'a geldiğini için mutlu olduğunu dile getirirken, güzel bir gün geçirdiklerini ve tüm herkese teşekkür ettiğini ifade etti. MKYK Üyesi Fırat, gece saatlerinde ilçeden ayrıldı.