AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Ramazan Bayramı dolayısıyla 10 bin Burdurluyu ziyaret ettiklerini açıkladı.

Başkan Mengi, “AK Parti Burdur 3 Kademe teşkilatları olarak il genelinde Ramazan ayı boyunca yaklaşık 10.000 vatandaşımızın Ramazan sevincine ortak olduk ve hasbihal ettik” dedi.

“Ramazan sevinçlerine ortak olduk”

Açıklamasına maddeler halinde devam eden Başkan Mengi, “108 ailemizin sahur sofralarında misafir olduk. 482 ailemizin iftar sevincine ortak olduk. 44 ziyaretle, Aziz şehitlerimizin Emanetleri ve Kahraman Gazilerimizin Ailelerini ziyaret ettik. İftar ve Sahur’ da buluştuğumuz 85 öğrenci kardeşimizle enerjimize enerji kattık. Araçları ile yolculuk sırasında iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza iftara 5 kala programı ile 2000 adet kumanya dağıtımı yaptık. 5.750 erzak kolisi ve alışveriş kartı ile komşularımızla Ramazan’ın bereketini paylaştık. Ramazan ayında ilimiz ve ilçelerimiz de 853 Esnaf ziyareti yaptık. 558 büyüğümüzü ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Ramazan ve Bayramlık hediyelerimiz ile 380 çocuğumuzun yüzünde tebessüm olduk. 10 ilçemizde, 63 Mahalle Başkanımızın evinde, iftarda misafir olduk. 49 yetim ve öksüz çocuğumuzun, kıymetli emanetlerimizin başını okşadık. Vefa İftarı Programımız kapsamında, önceki dönemlerde görev yapan 350 teşkilat mensubumuz ile iftarımızı yaptık. 35 mahalle, 118 Köy Muhtarımız ile, iftar sofrasında buluştuk. Ramazan ayında il ve ilçe Teşkilatlarımız ile birlikte yaklaşık 10.000 (10.166) insanımıza ulaşarak Ramazan Sevinçlere ortak olduk.” diye konuştu.

Başkan Mengi açıklamasının devamında şunları söyledi, “Programlarımızı planlayan ve organize eden Sosyal Politikalar Başkanımız Fazilet Unat ve ekibine, Ana kademe İlçe başkanlarımız ve yönetimlerine, Kadın kolları Başkanımız Zeliha Bağcı ve ekibine, Gençlik kolları Başkanımız Yunus Erkan ve ekibine, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza çok ama çok teşekkür ederim.”