Konuşmama başlamadan önce;
Ülkemizde yaşanan Asrın en büyük felaketi olan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen deprem felaketlerinde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı kurtulan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Bu büyük felaketi devletimiz, milletimiz elele yaraları sararak atlatacağına yürekten inanarak konuşmama başlamak istiyorum.

Değerli il başkanım, kadın kolları ve gençlik kolları il başkanlarım merkez ilçe başkanım il genel Meclisi başkanım, 3 kademe yönetim kurulu üyelerimiz, davetimize icabet eden çok değerli misafirlerimiz ve çok kıymetli basınımızın güzide temsilcileri hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor beni bu özel ve güzel günümde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum.

Çok değerli hazirun;

Küçük yaşlarımda büyük bir heyecanla takip ettiğim ve ülkemizin sorunlarını teker teker çözeceğine inandığımız, büyük medeniyet davamızın temsilcisi olarak gördüğüm Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibinde milletimize hizmet etmeyi hep hayal etmiştim.

Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “Biz gençleri yedek kulübesinde değil ilk on birde sahalarda görmek istiyoruz” anlayışı biz gençler için de çok kıymetli idi…

Bu hayalime kavuşmak bize 2009 yılında 26 yaşımda AK Parti teşkilatlarımızın en temel kademesi olan Gençlik kollarında yönetim kurulu üyesi olarak başlamakla nasip oldu.

30 yaşımda AK Parti teşkilatımızın teveccühü ile Gadın Burdur’umuzu ey iyi şekilde temsil etmek adına AK Parti Burdur belediyesi Meclis üyeliğine seçildim ve Burdur belediye meclisinde büyük bir mücadele verdiğime inanıyorum.

Ana kademe yönetim kurulu üyeliklerinde bulundum ve cumhurbaşkanımızın öncülüğünde partimizde yetişmiş büyük bir gençleşme hareketi ile AK kadrolarda değişimler başladı ve Burdur teşkilatımızın teveccühü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile 2017 yılında 34 yaşımda AK Parti Burdur il başkanı olarak atandım.

5 yıllık il başkanlığım dönemimde Teşkilatımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve milletvekillerimizle büyük bir heyecan ve gayretle GADIN BURDUR’umuza AK Parti Teşkilatının İl Başkanı olarak hizmet etmek ve tabiki Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanı olarak çalışmak ömürümün en önemli ve onur verici zamanlarıydı.

Gece gündüz demeden 193 köy, 126 mahalle, 4 belde, 10 ilçe ve il merkezimizde mahalle/köy başkanlarımız ve muhtarlarımızla beraber vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya çalıştık.

İl başkanlığı dönemimde beraber çalıştığım başta kurucu il Başkanımız ve milletvekilimiz Bayram Özçelik’e, Milletvekillerimiz Yasin Uğur ve Reşat Petek’e, il genel meclis başkanım Murat Akbıyık’a, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, il/ilçe yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim…

Gadın Burdur’umuz için
Şimdi YENİ BİR BAŞLANGIÇ vakti…

Ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 2002’den bu güne ama her alanda çok büyük atılımlar yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Yüz yıllara, dünya tarihine dem vurmuş medeniyetimiz Cumhurbaşkanımızla çok güçlü bir şekilde yeniden filizlenmiş ve şimdi cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı vizyonu ile büyük bir Çınar’a dönüşme zamanındayız…

AK Parti iktidarları döneminde Şehrimiz Burdur’a 21 yıldır alınan büyük alt yapı hizmetlerini artık şehrimizin medeniyet, kültür ve değerlerini daha da ön plana çıkaracak ve bölgemizde adından daha da söz edecek hizmetlere imza atma zamanı oldu düşüncesindeyim.

ÇOK KIYMETLİ KARDEŞLERİM ve DOSTLARIM,

Peygamber yaşı olan 40 yaşıma girmiş bulunduğum Mart ayında, Yaklaşık 15 Yıldır AK teşkilatlarda edindiğim tecrübe ile teşkilat merkezli hizmetlere “Bu bir veda değil, bu bir fatihandır.” diyerek il başkanlığından istifa törenimde dediğim gibi benim fatihanım olan 28. Dönem AK Parti Burdur Milletvekilliği aday adaylığı ile bismillah diyerek talip olmak istiyorum…

GADIN BURDURUMUZ İÇİN,
YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ…