AK Parti Genel Merkez Seçim işleri Akdeniz Bölge Başkanı, Konya Milletvekilimiz Gülay Samancı başkanlığında AK Parti Burdur il Başkanı Volkan Mengi, Burdur Milletvekili Yasin Uğur, AK Parti Burdur il Seçim işleri başkanı Av.Mehmet Çavdar ve komisyon üyeleri, Kadın kolları ve Gençlik kolları başkanlarımızın katılımlarıyla Seçim İşleri Toplantısı AK Parti il binamızda gerçekleştirildi. 

Toplantıda Konya Milletvekilimiz Sayın SAMANCI BURDUR’umuzda 2023 seçimlerine giderken yapılacak hazırlıkları, sandık yönetimlerinin güncellenmesi konusunda bilgilendirmeler yaparak, İlçe İlçe yapılması gerekenleri belirtti. Cumhuriyetimizin 100. Yılında yapılacak 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile zafere ulaşmak için büyük gayretle sandık odaklı çalışmaların tüm hızıyla yapılacağının altı çizildi.

Toplantısı sonrası açıklamada bulunan Başkan Mengi;”Seçim sandıkta kazanılır ilkesiyle çalışmalara devam ediyoruz. Bugün Burdur’umuza gelerek bizleri onurlandıran ve büyük gayretleri için Konya Milletvekilimiz Gülay SAMANCI’ya, Burdur Milletvekilimiz Yasin Uğur’a ve AK Parti Burdur İlçe Başkanlarımıza, toplantıyı organize eden il seçim işleri başkanımız Av.Mehmet Çavdar ve ekibine çok teşekkür ederiz.” dedi.