Geçtiğimiz günlerde Chp Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut sosyal medya üzerinden''Memlekette binlerce Üniversite Mezunu işsiz varken sen tut AKP eski il başkanını Üniversiteye öğretim görevlisi yap; onuda AKPli bir Belediye Başkanı ziyarete gelmiş “Başkanımıza Yeni Görevinde Başarılar Dilerim” diyor.
Oğlu, kızı işsiz olan Vatandaşlarımız bilesiniz ki derdimiz gücümüz kurdukları bu torpil düzenini bozup liyakatı esas alan bir anlayışı egemen kılmak'' açıklamalarında bulunmuş ve Burdur'da gerilimin fitilini bir kez daha ateşlemişti. Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi konu ile ilgili sessiz kalmayıp vatandaşları bilgilendirmek ve Başkan Akbulut'un yaptığı açıklamasına karşılık görüşlerini bildirmek için bir basın açıklamasında bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA
 
EY CHP İL BAŞKANI;

AK PARTİMİZ Son Başbakan BİNALİ YILDIRIM Beyin büyük destekleri ile Burdur’umuza Diş Hekimliği Fakültesi kazandırdı ve İnşaatı devam ederken bir yandan da kurucu akademik kadrolar oluşturuluyor.
 
Hayranlıkla baktığınız hatta gidip fotoğraf çektirdiğiniz içme suyu isale hatları, Su depoları, içme suyu arıtma tesisleri, TOKi Sosyal Konutlarımız gibi birçok yatırımımızı da halkımız için İSTEMESENİZDE ELEŞTİRSENİZDE SAHİPLENMEYE ÇALIŞSANIZDA BURDUR'UMUZA DEV YATIRIMLAR YAPMAYA AK PARTİ olarak devam ediyoruz.
 
Sen bu yatırımlar için teşekkür edeceğin yerde, Isparta Diş Hekimliği Fakültesi Kurucu Akademisyeni ve 5 yıl görev yapmış protez dalında Doktorası olan ÖĞRETİM ÜYESİ Süleyman Faki’ye sırf AK Parti’de İl Başkanlığı görevinde bulundu diye eleştiriyorsun.

HEP SÖYLEDİK ANLAMADINIZ TEKRAR SÖYLÜYORUM;
 
3 MAYMUNU OYNAMA, GERÇEKLERİ GÖR!

Sen Burdur CHP İl Başkanı olduktan sonra ve hala aktif olarak yapmaktayken neden hala Belediyenin ŞİRKETİNİN MUHASEBESİNİ tutuyorsun? Etik mi? Hiç mi güvenilir, başka ihtiyacı olan Muhasebeci hemşerimiz yok. Sırf CHP yönetimlerinde olup akrabaları nerede çalışıyor bilmiyor musun? Belediye’de mi yoksa?
 
Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı kendi akrabalarına işe aldığında neden ses çıkarmadın?
 
Yetmedi işe aldıkları akrabalarının kayınpederini de belediyeden emekli etmek için çaba gösterdiklerini görmedin mi?
 
Özel kalem müdürlüğüne istisnai kadrodan alınan akrabaları görmedin mi?
 
Bunlarda yetmezmiş gibi sen kalk birde Burdur’umuzda o kadar donanımlı genç kardeşimiz varken CHP'li vekil Gamze Taşçıer’in eşi Ali Mert Taşçıer’i, Burdur Belediyesi’nde istisnai kadrodan özel kalem müdürü yapmaya kalktığı görmedin mi?
 
Hiçbirine ses çıkarma 11 yıl İzmir’de ve 5 Yıl SDÜ’de kurucu akademisyenlik yapmış doktorası olan Burdur’da Yeni açılan Diş Hekimliği Fakültesinde kurucu öğretim üyesi olmuş, (farklı siyasi her görüşte herkesin sevdiği ve saygı duyduğu) Hemşerimiz için gurur duyacağına çığırtganlık yapıp avaz avaz bağır.
 
Neden? Burdur lu biri Sadece AK Parti il başkanlığı yapmış diye.
 
Vatandaşlarımız; Derdi ve gücü kurdukları hayal dünyalarında sadece Show yapmak olan sizleri gayet iyi değerlendiriyor.
 
HALA BELEDİYEDEN ÇIKARILAN EKMEKLERİYLE OYNANAN İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ GÖRMÜYOR MUSUN?
 
2014’den 2020 yılına kadar Burdur Belediyesinden işten çıkarılanların hiç oğlu kızı yok muydu? Meclis üyelerinin oğulları kızları işe alındı yönetiminlerde bulunanların akrabaları işe alındı, oğlu kızı karısı kocası işten çıkarılan vatandaşımız değil mi liyakat esas alan anlayış egemen kılmak isteyenin kim olduğu gün gibi ortada…

Burdur’da Son Başbakan BİNALİ YILDIM Beyin büyük destekleri ve vekillerimizin büyük çabasıyla MAKÜ Diş Hekimliği Fakültesi açıldığı için teşekkür edeceğinize, tüm şartları tutarak ataması yapılan sırf AK Parti önceki dönem il Başkanı diye eleştirirsiniz. Siz Atıp tutmaya devam edin, AK Parti Güzel Burdur’uma yatırım yapmaya devam ediyor.

Bu arada İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE YAKLAŞIYOR, HALİYLE SİYASETEN PİRİM TOPLAMASI ve BU TÜR ÇIKIŞLARIYLA POPÜLER OLMASI GEREKİYOR. MERAK ETME SENİ ORAYA GETİRENLER, SENDEN İYİ BAŞKAN BULAMAZ. Sen sana biçilen görevi yerine getir. 

MEMLEKET İŞİ GÖNÜL İŞİDİR...
 
Takdir çok kıymetli Burdur Kamuoyunundur.