Ak Parti Burdur heyeti Burdur'u Yeşilova ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundular. Yeşilova kaymakamı  ErdemYenisoy’u makamında ziyaret ederek yatırımları ve talepleri dinlediler. Ziyaretle ilgili olarak yapılan paylaşım şu şekilde;

YEŞİLOVA KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

▪️ Yeşilova Kaymakamımız Erdem Yenisoy’a İlçe Başkanımız TurgutDurgut, vekilimiz Bayram Özçelik ve teşkilatımız ile ziyarette bulunarak, İlçemiz ile ilgili talepleri konuştuk. ▪️Özellikle bitmek üzere olan 236 adet TOKi konutlarının peşine 2. Etap TOKi konutlarımızında yapılma talep dilekçemizin hemen kurumlarımıza yazılması konusunda istişarede bulunduk ve Kaymakamımız sağolsun biz çıkmadan yazıyı TOKi’ye elektronik olarak hemen ulaştırdı. Aynı zamanda vatandaşlarımızdan talep toplama sürecini başlattı. ▪️Yeşilova’mız için çok çalışmaya var gücümüzle Devam inşallah.
▪️Misafirperverliği için Sn. Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.

Salda ve Doğanbaba TAZİYE ZİYARETLERİ

▪️Salda Köyü Aşağı Mahalle İmamı Engin Argun’ın babası İsmail Argun’un vefatından dolayı ailesine Yeşilova İlçe Başkanımız Turgut Durgut, vekilimiz Bayram Özçelik ve teşkilatımız ile taziye ziyaretinde bulunduk.
▪️Doğanbaba Köyünde Sami ve Erdoğan Dinç’in babası, Abdulkadir Çar ve Şahin Oğuz kayınpederi İbrahim Dinç’in vefatından dolayı ailesine Yeşilova İlçe Başkanımız Turgut Durgut, vekilimiz Bayram Özçelik ve teşkilatımız ile başsağlığı ziyaretinde bulunduk.
▪️Dinç ve Argun ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum, amcalarımızın mekanları cennet olsun inşAllah...

Doğanbaba Köy Ziyaretimiz
▪️Yeşilova Salda gölümüzün köylerinden Doğanbaba köyümüzde köylülerimizle İlçe başkanımız Turgut Durgut öncülüğünde buluştuk ve çok güzel Hasbihal ettik ve bir çok konuya açıklık getirdik.
▪️Köyümüzün ihtiyaçlarını gerekli kurumlarımıza vekilimiz BayramÖzçelik ile beraber ilettik.
▪️ AKparti olarak köylerimize en iyi hizmeti götürmeye 20 yıl boyunca çabaladık ve çabalamaya Devam ediyoruz…
▪️ AKparti ile çok yoğun hizmetlere Devam…

şeklinde paylaşım yapıldı.