AK Parti Bucak İlçe Teşkilatında Ramazan Bayramı münasabetiyle bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti Bucak İlçe Teşkilatında Ramazan Bayramı münasabetiyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Bucak İlçe Teşkilat Binasında düzenlenen programa AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Avcıl, Kocaaliler Belde Başkanı Ali Çınar, Kızılkaya Belde Başkanı Mustafa Candan, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, ve teşkilat mensupları katıldı.

Konuşmaların ardından bayramlaşma ve fotoğraf çekimi sonrasında program sona erdi. Bayramlaşma sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı, " İlçe Başkanlığımızda Bayramlaşma programı gerçekleştirdik. Pandemiden sonra özlemişiz bayramlaşmayı ve samimi bayram sohbetlerini. Nice Bayramlara inşallah. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. " ifadeleri kullanıldı.