Yüce Otomotiv’in sahibi Ahmet Yüce, tüm çalışanlarına 29 maaşlık bayram ikramiyesi vermesiyle geniş yankı uyandırdı. Skoda’nın Türkiye distribütörü olan Yüce, uzun yıllardır cömert ikramiyeleriyle tanınıyor.

İşte Ahmet Yüce’nin kişisel ve profesyonel geçmişi:

Ahmet Yüce, 1957 yılında İstanbul’da doğdu ve Galatasaray Lisesi’nden 1977 yılında mezun oldu. Otomotiv sektörüne olan ilgisi, 1977’den itibaren Orhan R. Yüce ile birlikte çalışmalarına başlamasıyla başladı. Alfa Romeo markasının yedek parça tedarikini sağlayan Attila Ahmet Yüce, daha sonra Alfa Romeo’nun Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev aldı.

1987 yılında Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin kurucu üyeliğini üstlenen Ahmet Yüce, aynı zamanda Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanmasıyla sektördeki lider konumunu güçlendirdi. Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliği de Ahmet Yüce’nin sosyal aktiviteleri arasında yer alıyor.

Fransızca bilen Ahmet Yüce’nin ailesinde Ali Yüce isimli bir oğlu bulunmaktadır. Uzun yıllardır otomotiv sektöründeki liderliği ve çalışanlarına sağladığı cömert ikramiyeleriyle bilinen Ahmet Yüce’nin, sektördeki etkisi ve liderlik vasıfları ön plana çıkıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ