Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası için ilçede kantin işletmecisi Ahmet Sayın adaylığını açıkladı. Basın toplantısı düzenleyerek aday olduğunu açıklayan Sayın, 19 proje ile seçimlere hazırlandıklarını ve esnaflar için çalışmalar sürdüreceklerini ifade etti.

Başkan Adayı Ahmet Sayın “Var Bir Hayalimiz” sloganı ile çıktıları yolda, birlikte yürüdükleri ekip arkadaşlarıyla birlikte olduklarını dile getirerek, “Çıraklık yıllarımla birlikte 35 yıldır esnaf arkadaşlarımın yanındayım. Gözlemlediğim kadarıyla esnaflarımız için daha çok yapılması gereken işler var. Bu doğrultuda projeler ürettim ve tek tek görüşerek esnaflarımıza nasıl katkı sağlayabiliriz diye çalıştım ve gördüğünüz gibi başardım.” İfadelerini kullandı.

17 yıldır Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi okul kantini işlettiğini ifade eden Başkan Adayı Sayın, “17 yılda 1280 öğrencimizi mezun ettik. Mezunlarımız şu anda Türkiye'nin her bir şehrinde doktor, mühendis, savcı, iş adamı ve benzeri birçok alanda ve mevkide çalışıyorlar. Yaşadıkları şehirde olup da Bucağımızda olmayan esnafımıza nasıl katkı sağlayabiliriz diye araştırmalarımız devam ediyor ve edecek. “ şeklinde konuştu.

10 Ocak’tan itibaren projelerini Kaymakam, Belediye Başkanı, iş adamı, oda başkanı, siyasi ilçe başkanları ve muhtarlara anlatacaklarını dile getiren Sayın, “20 Ocaktan itibaren esnaflarımız ile buluşacağız. Pazarcı ve sanayi esnaflarımız için de çalışmalarımız var. Gerekli görüşmelerden sonra bununla ilgili bir açıklama yapacağız. Şu anda 19 proje üzerinde çalıştık. 14 proje ile anlaştık. 5 projemiz daha var. Onları da inşallah tamamlayacağız. Her yılın Ramazan Bayramının üçüncü günü esnaf buluşması yapacağız. Bu özel günümüzde anlaşmış olduğumuz firmalar bizleri mutlu edecek hediyeler verecekler. 4 çocuğumuza ücretsiz kurs imkanı 2 esnafımıza tatil 8 esnafımıza sağlık taraması 6 esnafımızı da umreye göndereceğiz. Ve daha pek çok hediyemiz olacak.” İfadelerini kullandı.

Esnaflara 65 bin kişi önünde söz verdiğini dile getiren Sayın, “Bizim olduğumuz süre içinde esnaf odası sadece evrak ve aidat almaktan başka bir işe yaramıyor dedirtmeyeceğiz. Esnaf odasından Allah razı olsun dedirteceğiz.  Bize bu yolda yardımcı olan, gönül veren, el uzatan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.