Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy Ağlasun Çatak Yolu Projesi için yer tespitinin yapılarak çalışmaların en yakın sürede başlayacağını müjdeledi.

Ağlasun ve Burdur İl Merkezi bağlantı yolu olarak bilinen Çatak Projesinin yapımına başlanıyor.Bugün ihaleyi alan Antalya Yol Firma yetkilileri ile Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğüne Bağlı yetkililer, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy ile birlikte güzergah  üzerinde incelemeler bulundu.

Ağlasunlular için büyük önem taşıyan Çatak Yolu’nun tamamlanması ile birlikte Ağlasun Burdur bağlantısı hem daha konforlu hem de daha rahat sağlanmış olacak. 19 kilometreden oluşan Burdur- Ağlasun (Çatak) Yolu; (Burdur-Çeltikçi) Ayrım- Ağlasun projesi önceki gün  yapılan keşif ile birlikte  son hazırlıklarla tamamlanmış oldu. 

Projenin Ağlasun için büyük önem taşıdığını ifade eden Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy,  ihaleyi alan firma yetkilileri, karayolları mühendis ve sorumluları ile birlikte güzergah üzerinde incelemelerde bulunduklarını ve yer tespitinin yapıldığını söyledi.  En yakın zamanda yol yapımına başlayacağını da ifade eden Başkan Ulusoy "Yaşanan tüm ekonomik olumsuzluklara rağmen  yatırımlar durmadı devam ediyor" dedi. 

Verilen sözlerin bir bir yerine geldiğine işaret eden Başkan Ulusoy, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımı Adil Karaismailoğlu başta olmak üzere Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve tüm yöneticilere Ağlasunlular adına teşekkür etti.