Burdur İl Özel İdaresi, bütçe imkânları doğrultusunda ve ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak her yıl daha fazla yatırım yapmayı hedefliyor. 

Ak Parti Burdur İl Başkanı Vokan Mengi yaptığı açıklamada;
"BURDUR İL ÖZEL İDAREMİZ TÜM HIZIYLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR, 82 KM SICAK ASFALTIMIZ TAMAMLANDI…

İl Özel İdaremiz, bütçe imkânları doğrultusunda ve ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak her yıl daha fazla yatırım yapmayı hedeflemekte. Bunun bilincinde gece-gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin var gücüyle ilimize hizmet etmeyi sürdürmeye devam ediyor.

Cumhur ittifakı olarak, AK Parti - MHP Meclis Grubu ve Burdur teşkilatları olarak tahmini 250 milyon ₺ olan 2022 yılı bütçe görüşmelerinde planlanan programın gerçekleşmesi için yakından takip edeceğimizi bildirmiştik. İl Özel idaremiz 2022 Ekim Ayı başı itibariye yaklaşık;
▪️ 168.950  m2 Kilit Parke,  
▪️ 82  km BSK (Sıcak Asfalt), 
▪️ 10 km sati Kaplama Asfalt,
▪️ 72.300 metre İçme suyu şebeke hattı ,  
▪️ 22.500 metre Kanalizasyon, 
▪️ 7 adet su deposu, 
▪️ 12 adet içme suyu sondajı açma , 
▪️ okul güçlendirmeleri, 
▪️ oyun parkları,  
▪️ yol çizgileri, 
▪️ yol yaması, 
▪️ yapı ve iş yeri açma ruhsatı verme, 
▪️ Köylerde çöp toplama, 
▪️ 120 köpek kısırlaştırması 
gibi çalışmaları başarılı bir şekilde tamamlayarak hız kesmeden 2022 yılında yapılması planlanan çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. 
    
Ulaşım, alt-üst yapı ile Burdur İl Özel İdaremiz en etkin ve verimli bir şekilde kırsalda yaşayan vatandaşımızın konforlu bir hayat sürebilmesi için çalışmalarına devam edecektir.

Bu hizmetlerimizin gerçekleşmesinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye, Valimiz sayın Ali Arslantaş’a, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a, MHP il Başkanım Hikmet Ökte’ye, İl Genel Meclis Başkanımız Murat Akbıyık ve Bütün Meclis üyelerimize, Genel Sekreter Asım Ertilav’a ve özveri çalışmalarından dolayı Özel İdare çalışanlarımıza, destekleri için AK Parti ve MHP teşkilatlarımıza çok teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.