Türkiye’nin en önemli tarihi zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, her yıl büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bu bayramda kargo hizmetleri nasıl etkilenecek? Sorusu ise gündemde yerini koruyor. 30 Ağustos tarihinde kargoların çalışacağı konusu, vatandaşların aklındaki en büyük sorulardan biri haline geldi.

30 Ağustos’ta PTT şubeleri kapalı olacak.. Milli Zafer Bayramı resmi tatil

30 Ağustos, Türkiye’nin milli zaferlerinden biri olan Zafer Bayramı olarak kutlanmaktadır. Bu anlamlı günde tüm vatandaşlarımızın bayram coşkusunu yaşayabilmesi için resmi tatil uygulanacak ve buna bağlı olarak PTT şubeleri 30 Ağustos tarihinde kapalı olacak.

Vatandaşlarımızın PTT işlemlerini gerçekleştirebilme ve ihtiyaçlarını karşılayabilme konusunda dikkatli olmaları ve 30 Ağustos tarihine denk gelen işlemlerini önceden veya sonrasına ertelemelerini öneriliyor..

FcnQlaCaEAAvRYo

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda diğer kargo firmaları çalışacak mı?

Resmi tatillerde kargo firmalarının çalışma durumu değişiyor. 30 Ağustos tarihinde kargo firmalarının açık olup olmadığı konusunda net bir bilgiye sahip olmak için ilgili firmalarla iletişime geçmek doğru bir seçenek olacaktır.

Özel kargo firmaları genellikle resmi tatillerde de hizmet vermeye devam ediyor. Fakat çalışma saatlerinde veya teslim sürelerinde değişiklikler olabilir. Bazı kargo firmaları ise  yoğunluğu azaltmak için çalışan sayısını azaltmakta veya sınırlı bir hizmet sunmakta.

Tatil günlerinde kargo firmalarının çalışma durumu, her yıl değişiklik gösteriyor. Bu nedenle  güncel bilgilere sahip olmak için kargo firmalarının web sitelerini veya müşteri hizmetleri hattını kontrol edilebiliyor .