Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) için başvurular bugün itibarıyla başladı. Kursa kayıt yaptırmak isteyen pek çok kişi, başvuruların nasıl ve nereden yapılabileceğini internet üzerinden araştırıyor.

Ayrıca, Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM) yeni dönem kayıtları da aynı dönemde erişime açıldı. Peki, 2024 KOMEK kayıt başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Komek Kayıt Nasıl Yapılır

2024 KOMEK kayıt başvurusu, birçok kişinin ilgisini çekiyor. KOMEK, meslek edindirme kursları aracılığıyla birçok kişiye yeni fırsatlar sunacak olan bir program. Peki, KOMEK kayıt başvurusu nasıl ve nereden yapılacak?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri'nde (ASEM) yeni dönem kayıtları için başvurular başladı. Güz döneminde hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle hizmet verecek olan KOMEK ve ASEM'e başvurular, 23 Ocak itibarıyla alınmaya başlandı. Başvurular, 5 Şubat tarihine kadar "konya.bel.tr" ve "komek.org.tr" adreslerinden online olarak gerçekleştirilebilecek.

Editör: Evrim Tuna Şahin