İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Arif BÜTÜNER, Recep YILDIZ, Cemil AKKAYA ve okul müdürlerinin katılımıyla Ertuğrul Gazi Ortaokulu Konferans Salonu'nda ''2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılını'' planlama toplantısı yapıldı.

"Okullarımızın açılmasına kısa süremiz kaldı. 12 Eylül itibarıyla okullarımızı eğitim öğretime açacağız. Eğitim camiası olarak bunun tatlı telaşı içindeyiz." Sözleriyle toplantıya başlayan Neşet YAZAR, okul ziyaretleri sırasında yöneticilerin okulları öğrencilerin hizmetine yetiştirme gayretlerine şahit olduklarını belirtti. Var gücüyle ve mesai gözetmeksizin çalışan, okulların onarım ve tadilat işleriyle uğraşan, DYK ve yaz kurslarıyla öğrencileri destekleyen okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür etti. Öğrencilerin kitap okumaya teşvik edilmesi konusunda hatırlatma yaptı. Ayrıca birer eğitimci olarak amaçlarının vatanını seven, bayrağına sahip çıkan, ahlaklı bireyler yetiştirmek olduğunu, bunu hep beraber başarabileceklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Arif BÜTÜNER, Recep YILDIZ ve Cemil AKKAYA, kendi bölümleri ile ilgili yapılması gereken işlemler konusunda bilgilendirme yaptılar.

2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisiyle toplantı sona erdi.