BURDUR’ un Bucak ilçesinde 1’nci Bisiklet Festivali yapıldı.
Cumhuriyet Meydanında çok sayıda bisikletlinin de katıldığı Bisiklet Festivaline Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur Ak Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Ağlasun ilçesi Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti Bucak ilçe Başkanı Mustafa Oğuz resmi kurumların bazı daire amir ve müdürleri bisikletleri ile katıldı.

Bisiklet Festivalinin startı Cumhuriyet Meydanından verilerek Gazi Caddesinden Turba yoluna geçilerek  Belediye Kademesi kavşağından geri dönüldü. Çok sayıda bisikletlinin katıldığı Bisiklet Festivali start aldığı Cumhuriyet Meydanında sona erdi. Bucak Belediyesi, Bisiklet Festivaline katılanlara festival öncesi ad soyadlarını alarak birer çekiliş numarası verdi. Bisikletleri ile Bisiklet Festivaline katılanlara çekiliş ile futbol topu, bisiklet kaskı ve bisiklet hediye edildi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle geçen yılda yaptığımız bisiklet etkinliğini bu yıl Bisiklet Festivaline çevirdik. İnşallah gelecek yıllardan itibaren Bisiklet Festivallerinde daha çok ve değişik etkinlikler yaparız dedi.